קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק חם-חמוץ (שון לאט טונג)

מרק חם-חמוץ (שון לאט טונג)
מרק חם וחמוץ (Shoon Lat Tong) עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. אם יש לך קת חזיר עצמות, חומץ סיידר, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק חם וחמוץ, שעועית אדומה מרק קינוח (טונג שואי), ו Rock Sugar Jinger Chicken (Bing Tong Gook Geung Gai) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף אוזני ענן ניצני שושן תחת מים זורמים מגניבים.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים בקערה קטנה, מכסים במים קרים, ומשרים עד רך, 15 עד 20 דקות; לנקז. לצבוט ולהשליך כל כתמים קשים מן אוזני ענן, ולאחר מכן לשטוף שוב; אוזניים דמעה לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר ולהשליך קצוות קשים מניצנים לילי; לקשור קשר במרכז כל ניצן.
4
בעוד אוזני ענן ניצני שושן הם השריה, לשטוף ולנקז טופו; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. לשטוף בשר חזיר יבש לטפוח; לחתוך לתוך 1/4 אינץ 'עבה matchstick-גודל חתיכות על 2 אינץ' ארוך. לשטוף ולנקז יורה במבוק; לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
5
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום גבוה, להביא מרק וג ' ינג ' ר לרתיחה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים לערבב טעמים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר ולהשליך ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים באוזניים ענן, ניצנים לילי, טופו, חזיר, יורה במבוק ולהביא לרתיחה על חום גבוה. בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור וחומץ עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת מרק רותח וממשיכים לערבב עד שהוא רותח שוב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה קטנה, להכות ביצה עם מזלג להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מרק מחום; מיד מערבבים ביצה, בצל ירוק, סוכר ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים לתוך קערה גדולה.