מרק חם-חמוץ (שון לאט טונג)
מרק חם וחמוץ (Shoon Lat Tong) עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. אם יש לך קת חזיר עצמות, חומץ סיידר, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק חם וחמוץ, שעועית אדומה מרק קינוח (טונג שואי), ו Rock Sugar Jinger Chicken (Bing Tong Gook Geung Gai) (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף אוזני ענן ניצני שושן תחת מים זורמים מגניבים.
מניחים בקערה קטנה, מכסים במים קרים, ומשרים עד רך, 15 עד 20 דקות; לנקז. לצבוט ולהשליך כל כתמים קשים מן אוזני ענן, ולאחר מכן לשטוף שוב; אוזניים דמעה לחתיכות 1/2 אינץ'.
הסר ולהשליך קצוות קשים מניצנים לילי; לקשור קשר במרכז כל ניצן.
בעוד אוזני ענן ניצני שושן הם השריה, לשטוף ולנקז טופו; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. לשטוף בשר חזיר יבש לטפוח; לחתוך לתוך 1/4 אינץ 'עבה matchstick-גודל חתיכות על 2 אינץ' ארוך. לשטוף ולנקז יורה במבוק; לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום גבוה, להביא מרק וג ' ינג ' ר לרתיחה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים לערבב טעמים, 20 עד 25 דקות.
מערבבים באוזניים ענן, ניצנים לילי, טופו, חזיר, יורה במבוק ולהביא לרתיחה על חום גבוה. בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור וחומץ עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת מרק רותח וממשיכים לערבב עד שהוא רותח שוב, 1 עד 2 דקות.
בקערה קטנה, להכות ביצה עם מזלג להתמזג.
הסר מרק מחום; מיד מערבבים ביצה, בצל ירוק, סוכר ופלפל.