מרק טורקיה
מרק הודו דורש בערך שעתיים ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 71 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי וראשוני מגיש 8 ומחירו 1.68 $ למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם עלי דפנה, סלרי, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 83%. הציון הזה מרהיב. נסו מרק הודו, מרק הודו תוצרת בית, וציר עצמות הודו עבור מתכונים דומים.
הוראות
הכנס מספרי מטבח לתוך הפגר ועשה כמה חתכים כדי להתחיל. לאחר מכן, השתמש בידיים כדי למשוך בזהירות את הפגר ל-4 או 5 חתיכות.
מערבבים את הפגר, הבצל, הגזר, הסלרי, הפטרוזיליה, השום, גרגרי הפלפל ועלי הדפנה בסיר. מכסים במים קרים (כ-7 ליטר).
מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית נמוכה. מבשלים כשעתיים, מדי פעם מורידים קצף או שומן מהשטח בעזרת כף גדולה או מצקת.
יוצקים דרך מסננת רשת גדולה לסיר; להשליך את המוצקים. מצננים מעט, ואז מקררים במיכלים מכוסים עד 3 ימים או מקפיאים עד חודשיים.