מרק כרוב ונקניקים
מרק כרוב ונקניק לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך נקניק חזיר בתפזורת, תפוחי אדמה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 72%, המנה הזו די טובה. סיר חרס מרק כרוב שמנת ונקניק (קטו, פליאו, שלם 30), סיר חרס מרק כרוב שמנת ונקניק (קטו, פליאו, שלם 30), ו מרק נקניקיות וקייל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בתנור הולנדי על אש בינונית מבשלים נקניק ובצל בשמן למשך 5 דקות או עד שהנקניקיה משחימה; מסננים.
מוסיפים שום; מבשלים עוד 1 דקה.
מוסיפים מרק, מים, מרק וקייל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; משאיר את המכסה פתוח, ומבשלים על להבה נמוכה 1 שעה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.