מרק כרוב עוף תאילנדי
מרק עוף תאילנדי כרוב הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך כרישה, גזר, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו כרוב נאפה תאילנדי ומרק בוטנים, עוף בגריל תאילנדי וברוקולי על כרוב נאפה, ו בשר לייט: סלט כרוב תאילנדי עם עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף מרק לתוך סיר או תנור הולנדי. מביאים לרתיחה ולתת להתבשל במשך כ 20 דקות, או עד עוף מבושל דרך.
הסר את העוף מן המרק ומניח בצד כדי להתקרר.
שים את הכרישה וגזר לתוך הסיר ומבשלים אותם במשך 10 דקות, או עד מכרז. לגרוס את העוף מקורר לנשוך חתיכות בגודל ולהחזיר אותו לסיר.
מוסיפים את הכרוב ואת האטריות ביצים ומבשלים עוד 5 דקות או עד האטריות רכות. המרק צריך להיות סמיך כמו תבשיל.
מגישים חם טעם לטעום עם רוטב צ ' ילי תאילנדי.