מרק כרובית עם פקורינו רומנו ושמן כמהין
מרק כרובית עם פקורינו רומנו ושמן כמהין יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 296 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון מעושן, חתיכות כרובית, מרק עוף דל מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חומוס עם לימון פקורינו רומנו, פופקורן עם פקורינו רומנו ובייקון, ו ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
בייקון Sauté בסיר גדול כבד מעל חום בינוני עד חום זהוב וכמה שומן הופך.
מוסיפים בצל, סלרי ושום. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם, בערך 7 דקות.
מוסיפים כרובית, 3 1/2 מרק כוסות, וקוביית גבינה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד כרובית הוא במכרז, על 20 דקות.
מרק פירה בקבוצות במעבד. חזור לאותה מחבת.
מוסיפים שמנת ומביאים מרק לרתיחה. רזה עם מרק יותר על ידי 1/4 חופנים אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב מעט; כיסוי וצינה. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מפזרים שבבי גבינה; טפטוף עם שמן כמהין.