מרק נקניק לבבי השני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 498 קלוריות. מתאים ל-9 ומחירו 1 מנות.91 דולר למנה. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שום, עגבניות משומרות, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק נקניק לבבי, מרק עדשים ונקניקים לבבי, ו מרק כרוב לבבי ונקניקים.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה; מבשלים את הנקניקיה, הבצל, הפלפל והשום בשמן החם עד שהבצל רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שמן זית
נקניק
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים לסיר את המים, הכרוב, הגזר, קוביות העגבניות, רסק העגבניות, קוביות מרק הבקר, המלח המתובל, הטימין ופלפל הקאיין ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים את המרק על רתיחה למשך 45 דקות. מערבבים את הקישואים והשעועית למרק; מבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית בשר
פלפל קאיין
מלח מתובל
רסק עגבניות
עגבנייה
קישואים
כרוב
גזר
שעועית
טימין
מים
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הביאו סיר גדול עם מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, כ -5 דקות.