קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סלק ושומר צונן

מרק סלק ושומר צונן
מרק סלק ושומר צונן נטול גלוטן,, שלם 30, וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סלק, פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק סלק צונן ושומר עם גבינת סנופריסק נורווגית, מרק סלק צונן, ו מרק סלק צונן (מתכונים דומים).

הוראות

1
השאר שורש 1 אינץ ' של גזע על סלק; לשפשף עם מברשת.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
2
מניחים סלק וזרעי שומר בסיר בינוני; מכסים במים, ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 35 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים סלק דרך מסננת דקה לתוך קערה, הזמנת זרעי שומר 3 כוסות בישול נוזלי. יש לשטוף סלק מתחת למים קרים; לנקז. לקלף סלק; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ', הזמנת 3/4 כוס לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים סלק שנותר, נוזל בישול שמור, וזרעי שומר בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שלב 1/4 כוס מים ושמן במחבת nonstick בינונית; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים נורת שומר ובצל; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
שלב תערובת נורה שומר, תערובת סלק, חלב חמאה, מלח ופלפל במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים מרק לקערה; מכסים ומקררים ביסודיות. מצקת 3/4 כוס מרק לתוך קערות בודדות, העליון עם 2 כפות סלק שמורות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת