מרק סלק ושומר צונן
מרק סלק ושומר צונן נטול גלוטן,, שלם 30, וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סלק, פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק סלק צונן ושומר עם גבינת סנופריסק נורווגית, מרק סלק צונן, ו מרק סלק צונן (מתכונים דומים).
הוראות
השאר שורש 1 אינץ ' של גזע על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים סלק וזרעי שומר בסיר בינוני; מכסים במים, ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 35 דקות או עד מכרז.
מסננים סלק דרך מסננת דקה לתוך קערה, הזמנת זרעי שומר 3 כוסות בישול נוזלי. יש לשטוף סלק מתחת למים קרים; לנקז. לקלף סלק; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ', הזמנת 3/4 כוס לקישוט.
מערבבים סלק שנותר, נוזל בישול שמור, וזרעי שומר בקערה; להפריש.
שלב 1/4 כוס מים ושמן במחבת nonstick בינונית; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים נורת שומר ובצל; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז.
שלב תערובת נורה שומר, תערובת סלק, חלב חמאה, מלח ופלפל במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים מרק לקערה; מכסים ומקררים ביסודיות. מצקת 3/4 כוס מרק לתוך קערות בודדות, העליון עם 2 כפות סלק שמורות.