קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות ואפרסק

מרק עגבניות ואפרסק
מרק עגבניות ואפרסק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למרק שלך. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 213 קלוריות. אם יש לכם יוגורט וניל, שאלוט, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: מרק אפרסק עגבניות צונן עם פיסטוק בזיליקום פיסטוק, מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה, ו פאי עגבניות אפרסק.

הוראות

1
בסיר, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן זרעי הענבים, הסלרי והשאלוט, ומקפיצים עד שהשאלוט שקוף. מנמיכים את האש לבינונית, ואז מוסיפים את מיץ התפוחים ומיץ העגבניות. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מוציאים את הסיר מהתנור ומוסיפים את האפרסקים. טוחנים את התערובת בעזרת בלנדר טבילה, או מצננים 5 דקות ומוסיפים אותה למעבד מזון. מחזירים את הסיר לכיריים על אש נמוכה, ואז מוסיפים את המלח, היוגורט והדבש ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את החמאה. מחלקים את המרק לקערות ומקשטים בבזיליקום ונענע.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
אפשרויות הגשה: שמנת חמוצה או קרם פרש מהווים קישוט נהדר למרק זה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)