קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 41 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

מרק עגבניות צונן עם סלסה אבוקדו

מרק עגבניות צונן עם סלסה אבוקדו
המתכון מרק עגבניות צונן עם סלסה אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 3 שעות ו-41 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. אם יש לכם מיץ ליים, כוסברה, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Tomatillo צונן-מרק אבוקדו עם סלסה עגבניות, מרק אבוקדו ומלפפון צונן עם סרטנים וסלסה צדפות, ו מרק פלפל אדום צונן קלוי עם סלסה אבוקדו-צ'ילה (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.