מרק עגבניות צונן עם צדפות צרובות, אבוקדו ובזיליקום קרוע
צריך ללא גלוטן, 30 כולו, ומרק טבעוני? מרק עגבניות צונן עם צדפות צרובות, אבוקדו, בזיליקום קרע יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 221 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, צדפות ים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: מרק אבוקדו צונן עם שרימפס צ'יפוטלה צרוב, צדפות צרובות עם מחית בייקון, עגבניות ואבוקדו, ו מרק אבוקדו בזיליקום לימון צונן.
הוראות
מניחים את העגבניות, חומץ בלסמי, שמן אבוקדו, ו 1 כפית מלח לתוך בלנדר. מחית על גבוה עד חלקה, ולאחר מכן לסנן דרך מסננת רשת, ומקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מחממים את השמן במחבת על חום גבוה עד שהוא מתחיל לעשן.
מניחים את הצדפות לתוך השמן החם. מבשלים עד שהצדפות חומות זהובות בכל צד, והמרכז הפך אטום, 1 עד 2 דקות לכל צד.
כדי להגיש, יוצקים את המרק הצונן לתוך קערות רדודות. מפזרים את האבוקדו לקוביות לתוך המרק, ומניחים 4 צדפות בכל קערה.
מפזרים את המרק עם פלפל טחון ועלי בזיליקום קרועים לשרת.