קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
מגזין

מרק עגבניות קל וקרוטונים גבינה בגריל

מרק עגבניות קל וקרוטונים גבינה בגריל
מרק עגבניות קל וקרוטונים גבינה בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 425 קלוריות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-280 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שום, חמאה, ציר עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בחמאה הלא מלוחה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: מרק עגבניות קל עם קרוטונים גבינה בגריל, מרק עגבניות עם קרוטונים גבינה בגריל, ו מרק עגבניות עם קרוטונים גבינה בגריל.

הוראות

1
בסיר גדול או בתנור הולנדי כמו לה קריוסט, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקה. מערבבים פנימה את ציר העוף, העגבניות, הזעפרן, 1 כף מלח ו -1 כפית פלפל. מביאים את המרק לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרןזעפרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
בינתיים ממלאים סיר בינוני במים, מוסיפים 2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את האורזו ומבשלים 7 דקות. (זה יסיים לבשל במרק.)
מרכיבים שתצטרך
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
6
מסננים את האורזו ומוסיפים אותו למרק. מערבבים פנימה את השמנת, מחזירים את המרק לרתיחה ומבשלים עוד 10 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
מגישים חם עם קרוטוני גבינה בגריל מפוזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
מחממים גריל פניני.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
9
מניחים את ארבע פרוסות הלחם על קרש חיתוך ומברישים קלות בחמאה המומסת, תוך הקפדה על חמאת הפינות. הופכים את הפרוסות ומערמים את גרוייר על שתיים מהפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מניחים את שתי פרוסות הלחם הנותרות על גבי הגרוייר, הצדדים בחמאה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
11
צולים את הכריכים על גריל הפניני כ -5 דקות, עד להשחמה יפה.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מניחים על קרש חיתוך, לאפשר לנוח במשך 1 דקה לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
תצלומים מאת סטיב גירלט