זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו מרק בייקון ועדשים, עדשים ומרק בייקון, ו מרק עדשים עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר.
3
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן.
4
מוסיף את הגזר, בצל, סלרי, פטריות ושום. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתחילים לרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את העדשים, מרק, מים, רוזמרין, עגבניות, מלח, פתיתי פלפל אדום, פלפל שחור ובייקון. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
צווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עדשים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהעדשים רכות והפסטה מוכנה, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1
מוסיפים תרד מגורר או עלי אסקרול במהלך הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
2
המלצת יין: ענבים נביולו מייצר יין עם הערות מורכבות כולל עשן, כמהין, דובדבן אדום מיובש. גרסה בעלת גוף בהיר, כמו גרסה אחת מ-Valtellina, היא התאמה מצוינת.