קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות34
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף חצוף

מרק עוף חצוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מרק עוף חצוף. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 649 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 60 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם יש לכם עד 4 שיני שום, מלח ופלפל, גבינה כמו גבינת עיזים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ביין הלבן היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מעולה. נסו מרק עוף חצוף, לינגוויני חצוף עם שרימפס, ו סלמון חצוף בחבילה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חותכים את החלקים הקשים וקצוות השורש, של הכרישה, חותכים אותם לאורכם לשניים ואז פורסים אותם לחתיכות בעובי 1/2 אינץ'. ממלאים קערה גדולה או כיור במים, מוסיפים את הכרישה ומפרידים את הפרוסות כדי שהחצץ ייפול.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוציאים את הכרישה בעזרת רחפן ומייבשים אותם בספינר סלט או על מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
טווה סלטטווה סלט
SkimmerSkimmer
3
מכניסים את העוף ועלה הדפנה לתבנית קטנה ומוסיפים מים כמעט לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים את המחבת על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, ולוחצים את העוף עד שהוא מבושל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי בסיר מרק או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
מוסיפים את הכרישה והשום, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מערבבים, מכסים ומבשלים 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
כרישהכרישה
7
מוסיפים את היין ומבשלים במשך דקה 1, ואז מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ייןיין
8
מוציאים את העוף מנוזל הציד וקוביות, ואז מערבבים אותו לציר. מסננים את נוזל הציד ומוסיפים אותו למרק.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלאימלאי
מרקמרק
9
מוסיפים את פסטת הביצים, הטימין וגרידת הלימון. מבשלים ברתיחה נמוכה עד שהפסטה רכה. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מצקת את המרק לקערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
אטריות ביציםאטריות ביצים
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
טימיןטימין
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
10
מורחים את פרוסות הלחם הקרום בגבינה רכה ומגישים עם המרק.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
גבינה רכהגבינה רכה
מרקמרק