מרק פטריות עם אגוזי לוז נטול גלוטן, וקמאיות מרק. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא את קיו-טי. מרק פטריות, אגוזי לוז, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט פטריות חם עם אגוזי לוז, סלט פטריות קלוי עם אגוזי לוז, ו פטריות ממולאות עם שזיפים ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים פטריות, פנצ ' טה, סלרי, כרישה ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות התרככו, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)
3
מוסיפים יין אם משתמשים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים רוזמרין, מלח, פלפל, מרק, ו 1 כוס מים, ולאחר מכן לכסות ולבשל עד רותח, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
5
מערבולת מרק בבלנדר עד חלקה. מחלקים בין 4 קערות ומעל כל אחד עם מנה של קרם frache ו קמצוץ של עירית ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט