מרק קינואה עם תרד, גבינת פטה ובצל ירוק
מרק קינואה עם תרד, גבינת פטה, ובצל ירוק יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 158 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כוסברה, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: אכילה לשניים: מרק קינואה עם תרד, פטה, בצל ירוק, ארוחת ערב הלילה: מרק קינואה עם כמון, פטה, תרד, ו Orzo עם עגבניות, פטה, בצל ירוק.
הוראות
מערבבים מים וקינואה בתנור הולנדי; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות.
מסננים במסננת מעל קערה, שמירה על נוזל בישול; מוסיפים מספיק מים לבישול נוזלי כדי למדוד 6 כוסות. שים קינואה בצד.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים jalapeo ושום; לבשל 30 שניות. מערבבים תפוחי אדמה, מלח, כמון ופלפל שחור; לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 6 כוסות בישול נוזלי, קינואה, ו 1/3 כוס בצל; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך. מערבבים ב 1/3 כוס בצל ותרד; לבשל 3 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בגבינה וכוסברה.