מרק קציר לבבי
מרק קציר לבבי דורש מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם עגבניות ® האנט, שעועית קנליני, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו מרק חג רומאי-ליהנות זה מרק איטלקי לבבי בכל עת, מרק קציר, ו מרק קציר קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
נקניק חום עם בצל בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי להתפורר נקניק; לנקז.
מוסיפים מרק, עגבניות ושעועית לא מצוחצחים; מערבבים היטב. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בתרד; לכסות סיר עם מכסה. לבשל 5 דקות או רק עד תרד הוא נבול, ערבוב מדי פעם.