מרק קרם אספרגוס (Crème d'asperges)
מרק אספרגוס שמנת (Crème d ' asperges) עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 249 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם אספרגוס, מרק עוף, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש), מרק אספרגוס עם קרם לימון פרש, ו מרק אספרגוס עם קרם לימון פרש (מתכונים דומים).
הוראות
1 1/2 אינץ ' מלמעלה וחצי טיפים לאורך אם עבה. שמורה לקישוט.
חותכים גבעולים וכל אספרגוס הנותרים לחתיכות 1/2 אינץ'.
מבשלים בצל ב 2 כפות חמאה בסיר כבד 4 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים חתיכות אספרגוס ומלח ופלפל לפי הטעם, ואז מבשלים, ערבוב, 5 דקות.
מוסיפים 5 כוסות מרק ומבשלים, מכוסה, עד אספרגוס הוא מאוד רך, 15 עד 20 דקות.
בעוד מבשלים מרק, לבשל עצות אספרגוס שמורות במים מלוחים רותחים עד רק מכרז, 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרק פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה, העברה לקערה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ולחזור למחבת. מערבבים בcrème fraîche, ולאחר מכן להוסיף יותר מרק מרק מרק דק כדי עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל. מביאים מרק לרתיחה ולהקציף ב הנותרים כף חמאה.
מוסיפים מיץ לימון ומקשטים עם עצות אספרגוס.
* המרק שומר, מכוסה ומקורר, 2 ימים. אם עושים קדימה, מוסיפים את הכף האחרונה חמאה ומיץ לימון לאחר reheating.