קושיבינוני
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שום קלוי

מרק שום קלוי
מרק שום קלוי הוא צמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.37 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל של 714 קלוריות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, מים, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו מרק שום קלוי עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין, מרק שום קלוי, ו מרק שום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חותכים את החלקים מראשי השום רק כדי לחשוף את הנורות ולהסיר עודפי קליפות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מניחים ביריעת נייר אלומיניום גדולה ומזלפים 1 כף שמן זית ו 1/2 כפית כל אחד מהמלח והפלפל. סוגרים את נייר הכסף סביבם, משאירים רווח בין החלקים לנייר הכסף ומניחים על תבנית אפייה בתנור. צולים עד רך וריחני, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מוציאים, מצננים וסוחטים את השום לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בסיר מרק גדול וכבד (רצוי ברזל יצוק אמייל) על אש בינונית-גבוהה, ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום הקלוי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים פנימה את הקמח ומבשלים עד להשגת רוקס זהוב כהה, 5 עד 6 דקות נוספות, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מוסיפים 1 כוס ציר עוף, משלבים וחוזרים על עצמם עד שנוספו כל ציר העוף. חזור על הפעולה עם המים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מוסיפים את התיבול האיטלקי, הנותרים מלח ופלפל, ומערבבים לשלב היטב. מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
מוסיפים את השמנת, אם משתמשים, מבשלים עוד 10 דקות על רתיחה נמוכה מאוד, תוך ערבוב מדי פעם. התאימו את התיבול, במידת הצורך, והגישו מעוטרים בפיזור הפטרוזיליה וטפטוף טרי של שמן הזית הבתולי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
10
מגישים עם אסיאגו קרוסטיני.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
11
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
בקערה קטנה שלבו את השמן, השום והתבלינים וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
בעזרת מברשת צולה מצפים כל חתיכה בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
15
מפזרים כל פרוסה עם כ 1 כפית של גבינה מגורדת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
16
מכניסים לתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה והלחם מתחיל להיות פריך ומתכהה סביב הקצוות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
מוציאים ומניחים להתקרר לפני ההגשה.
18
זמן בישול 2 שעות 10 דקות .

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת Asiago גרוסהגבינת Asiago גרוסה1בגט מחמצת, חתוך לחתיכות בעובי 1 אינץ', חתוך מעט באלכסוןבגט מחמצת, חתוך לחתיכות בעובי 1 אינץ', חתוך מעט באלכסון0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2(חוֹרֶף)פטרוזיליה שטוחת עלה איטלקית טחוןפטרוזיליה שטוחת עלה איטלקית טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחון דקשום, טחון דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, אם תרצהשמנת כבדה, אם תרצה1(יכול להיות או להרחיק)פפריקה הונגרית חמהפפריקה הונגרית חמה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול איטלקיתיבול איטלקי796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובש, מרוסקאורגנו מיובש, מרוסק2(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טרי סדוק, מחולקפלפל שחור טרי סדוק, מחולק2(יכול להיות או להרחיק)מלח, מחולקמלח, מחולק6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן6largesראש שלם שוםראש שלם שום