קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

מרק שורש סלרי קרמי עם פיסטוקים

מרק שורש סלרי קרמי עם פיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שורש סלרי שמנת עם פיסטוקים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 353 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ציפורן, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו שורש סלרי שמנת ומרק בצל מתוק, מרק שורש סלרי שמנת עם פורל מעושן, ו בשר לייט: מרק שורש סלרי שמנת (עם או בלי עוף) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. לזרוק שורש סלרי עם חצי שמן זית, מלח ופלפל בקערה גדולה עד מצופה לחלוטין, ולאחר מכן לארגן שכבה אפילו על תבנית אפייה גדולה.צולים במשך 45 דקות עד שעה, או עד רך לחלוטין זהוב חום וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
CeleriacCeleriac
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את 2 כפות אחרות של שמן זית בסיר גדול, ואז מטגנים את הבצל והשום עד שקוף ופשוט מתחיל צבע, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הסלראי הקלוי, מערבבים היטב לשלב ומבשלים עוד 10 דקות.
4
מוסיפים את המניה והיין לסיר, מביאים לרתיחה ואז מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להעביר לבלנדר ו purée בקבוצות, (או להשתמש טבילה-בלנדר).להחזיר מרק לסיר על אש נמוכה ומערבבים בקרם עד מרק הוא התחמם דרך.מחלקים לקערות ומקשטים עם מעט שמנת ומפזרים פיסטוקים קצוצים מרקים שמנת יותר על רפובליקת מזון: מרק השום של ג ' יימס בירד
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מרק וישיסואז
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
כרובית ומרק ארוגולה
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)