מרק שורש סלרי קרמי עם פיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שורש סלרי שמנת עם פיסטוקים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 353 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ציפורן, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו שורש סלרי שמנת ומרק בצל מתוק, מרק שורש סלרי שמנת עם פורל מעושן, ו בשר לייט: מרק שורש סלרי שמנת (עם או בלי עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לזרוק שורש סלרי עם חצי שמן זית, מלח ופלפל בקערה גדולה עד מצופה לחלוטין, ולאחר מכן לארגן שכבה אפילו על תבנית אפייה גדולה.צולים במשך 45 דקות עד שעה, או עד רך לחלוטין זהוב חום וקרמל.
מחממים את 2 כפות אחרות של שמן זית בסיר גדול, ואז מטגנים את הבצל והשום עד שקוף ופשוט מתחיל צבע, 8-10 דקות.
מוסיפים את הסלראי הקלוי, מערבבים היטב לשלב ומבשלים עוד 10 דקות.
מוסיפים את המניה והיין לסיר, מביאים לרתיחה ואז מבשלים 20 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להעביר לבלנדר ו purée בקבוצות, (או להשתמש טבילה-בלנדר).להחזיר מרק לסיר על אש נמוכה ומערבבים בקרם עד מרק הוא התחמם דרך.מחלקים לקערות ומקשטים עם מעט שמנת ומפזרים פיסטוקים קצוצים מרקים שמנת יותר על רפובליקת מזון: מרק השום של ג ' יימס בירד