קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית שחורה

מרק שעועית שחורה
מרק שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Foodnetwork יש 1301 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם אבקת צ'ילי, שיני שום, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הבייקון בסיר כבד גדול ומניח אותו על אש בינונית. לבשל עד שהוא מתחיל לוותר על השומן שלה, על 4 דקות. מערבבים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים להפוך שקוף, על 4 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד שאתה יכול להריח את זה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את המרק, עגבניות, קטשופ, ווסטרשייר, ואבקת צ ' ילי. מערבבים את השעועית, להפוך את החום גבוה ולהביא לרתיחה. התאם את החום כך המרק מבעבע בעדינות ומבשל 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
4
בינתיים, לקחת את כל עבה נובע הכוסברה. לשטוף אותו ולנער יבש. קוצצים את הכוסברה בגסות ומערבבים אותה למרק כאשר היא כבר מבעבעת 10 דקות. מבשלים עד המרק מעובה, כ 5 דקות. מערבבים במיץ הסיד.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
5
מגישים עם הקישוטים.