מרק תפוחי אדמה בראטוורסט
מרק תפוחי אדמה בראטוורסט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 280 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. אם יש לכם גבינה שוויצרית, כרוב, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. נסו מחבת תפוחי אדמה בראטוורסט, בראטוורסט עם עוגות תפוחי אדמה, ו סלט תפוחי אדמה גרמני עם בראטוורסט (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי או בקומקום מרק, שלבו את הברטוורסט, תפוחי האדמה, המים, הבצל, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים כרוב. מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהירקות רכים.
מערבבים 2-1 / 2 כוסות חלב.
שלב קמח וחלב שנותר עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה למרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים גבינה עד להמסה.