קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מרק תפוחי אדמה וגבינה צ'דר

מרק תפוחי אדמה וגבינה צ'דר
מרק תפוחי אדמה וגבינת צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח, מים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה גבינת צ'דר, מרק ברוקולי תפוחי אדמה גבינת צ'דר, ו מרק גבינת צ'דר עם בייקון תפוחי אדמה.

הוראות

1
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון או, אם אין לך 2 כפות, להוסיף מספיק שמן בישול כדי לפצות את הסכום. להפחית את החום נמוך למדי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה, מים ומלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם במכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוציאים חצי מהמרק מהמחבת ומחית במעבד מזון. לחלופין, מחית כמה תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה. תחזיר את המחבת למחבת. על אש נמוכה, להוסיף את הגבינה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את המחבת מהחום. לטעום את המרק ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים את המרק עם הבייקון והעירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
1
מגישים מרלו מדינת וושינגטון עם מרק עשיר ומעושן זה. Merlots מוושינגטון של עמקי קולומביה Yakima הם קצת יותר מאופקים מאחיהם מקליפורניה ויש להם זרמים תחתיים מינרליים ברורים שהופכים אותם טבעי כאן.
מרכיבים שתצטרך
מרלומרלו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
2
הערות: תפוחי אדמה רותחים יש פחות עמילן מאשר אפייה, או איידהו, תפוחי אדמה ו consequentially להחזיק יחד טוב יותר כאשר מבושל. זו הסיבה שהם משמשים לעתים קרובות במרקים וסלטים תפוחי אדמה. אבל לא במרק הזה. מכיוון שאנו רוצים שחלק מתפוחי האדמה יתפרקו לחתיכות קטנות יותר ויעבו את המרק, אפיית תפוחי אדמה היא הבחירה המושלמת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה רותחתפוח אדמה רותח
אפיית תפוחי אדמהאפיית תפוחי אדמה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)