מרק תפוחי אדמה וגבינה צ'דר
מרק תפוחי אדמה וגבינת צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח, מים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה גבינת צ'דר, מרק ברוקולי תפוחי אדמה גבינת צ'דר, ו מרק גבינת צ'דר עם בייקון תפוחי אדמה.
הוראות
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון או, אם אין לך 2 כפות, להוסיף מספיק שמן בישול כדי לפצות את הסכום. להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה, מים ומלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם במכרז, 15 עד 20 דקות.
מוציאים חצי מהמרק מהמחבת ומחית במעבד מזון. לחלופין, מחית כמה תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה. תחזיר את המחבת למחבת. על אש נמוכה, להוסיף את הגבינה ומערבבים עד מומס.
הסר את המחבת מהחום. לטעום את המרק ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.
מגישים את המרק עם הבייקון והעירית.
מגישים מרלו מדינת וושינגטון עם מרק עשיר ומעושן זה. Merlots מוושינגטון של עמקי קולומביה Yakima הם קצת יותר מאופקים מאחיהם מקליפורניה ויש להם זרמים תחתיים מינרליים ברורים שהופכים אותם טבעי כאן.
הערות: תפוחי אדמה רותחים יש פחות עמילן מאשר אפייה, או איידהו, תפוחי אדמה ו consequentially להחזיק יחד טוב יותר כאשר מבושל. זו הסיבה שהם משמשים לעתים קרובות במרקים וסלטים תפוחי אדמה. אבל לא במרק הזה. מכיוון שאנו רוצים שחלק מתפוחי האדמה יתפרקו לחתיכות קטנות יותר ויעבו את המרק, אפיית תפוחי אדמה היא הבחירה המושלמת.