משיי שום מחית תפוחי אדמה
משיי שום פירה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מחית תפוחי אדמה קלה ומשיי, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו שום המפורסם של ג'וני שום פירה רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה. השאר עורות על, אם תרצה, או לקלף דק ולהסיר את העיניים. להשאיר שלם או לחתוך לחתיכות גדולות.
חום 1 מים אינץ (מלוחים אם תרצה) כדי רותחים; להוסיף תפוחי אדמה ושום. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים תפוחי אדמה שלמים 30 עד 35 דקות, חתיכות תפוחי אדמה 20 עד 25 דקות או עד מכרז; לנקז. שייק פאן בעדינות על אש נמוכה תפוחי אדמה יבשים.
מחית תפוחי אדמה בקערה בינונית עד שלא יישארו גושים.
מוסיפים חלב בכמויות קטנות, מכים אחרי כל תוספת. (כמות החלב הדרוש כדי להפוך את תפוחי אדמה חלקה ורך תלוי סוג של תפוחי אדמה בשימוש.)
מוסיפים חמאה, מלח ופלפל. הכו במרץ עד שתפוחי האדמה קלים ורכים. אם תרצה, נקודה עם חמאה או מפזרים פפריקה, פטרוזיליה טרי קצוץ, גרגיר מים או עירית.