קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות9
ציון בריאות3
מגזין

מתאבן סרטן ארטישוק

מתאבן סרטן ארטישוק
מתאבן סרטן ארטישוק יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב ופסקטרי שחיפשתם. למנה זו יש 118 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתאים ל-9 ומחירו 1 מנות.31 דולר למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חומץ, שן שום, חומץ יין אדום ובזיליקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . עם ציון של 30% , המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מתאבן מישהו? מטבל ארטישוק וסרטנים , מתאבן סרטנים ופיצה סרטנים מתאבן .

הוראות

1
בצנצנת עם מכסה הדוק מערבבים את השמן, החרדל, החומצים, השום, הבזיליקום, אבקת הבצל, רוטב הפלפל החריף, המלח והפלפל; נער היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה גדולה מערבבים את הארטישוק, הסרטן והבצל.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף רוטב; לזרוק למעיל. מקררים עד להגשה.
4
מגישים עם לחם צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סרטן עובד ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ופינו גריג'יו. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריג'יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) אפשר להתאים לשרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. The Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-37 דולר לבקבוק.
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
ניחוחות של תפוח מוזהב, אפרסק לבן ונקטרינה מודגשות עם נוגט, טל דבש וסוכר חום. טעמים של אפרסק, תפוח וקרם ברולה מתמזגים עם רמזים של חמאה, קרמל, קרום פאי חם ותפוח אפוי.