קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות5
ציון בריאות4
מגזין

מתאבנים פיצה מערבולת Jet

מתאבנים פיצה מערבולת Jet
. לך לחנות ותביא את ג'נואה סלאמי, בצק פיצה, גבינת פרובולון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו מתאבנים מפיצת עלים, מתאבנים פיזזן חגיגיים, ו Swizzle-מקל מתאבנים Pizzan (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מגלגלים בצק פיצה לתוך מלבן בגודל 10x14 אינץ ' על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
שכבה עם סלמי גנואה, פפרוני וגבינת פרובולון.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
פפרוניפפרוני
סלאמיסלאמי
4
מפזרים גבינת מוצרלה בתוך 1/2 אינץ ' מקצוות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
בצקבצק
5
רול ג ' לי רול בסגנון. אטמו את הקצה במזלג.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
6
אופים בתנור שחומם מראש 25 דקות, או עד חום זהוב. חותכים לחתיכות אינץ 1 לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo