מתלה צלי כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מתלה צלוי של כבש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 16 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם פלפל, שמן זית, ענפי לבנדר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף, מתלה צלי כבש, ו מתלה צלי של כבש עם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את מדפים של כבש לפחות 1 שעה (או עד 4 שעות) לפני הבישול: קוצצים יחד את השום, מלח, רוזמרין ופלפל כדי להפוך לשפשף גס. לשפשף את המדפים עם התערובת, לכסות, ולהניח בצד. (אם אתה לא הולך לבשל אותם בתוך 2 שעות, לקרר, ואז להביא לטמפרטורת החדר שעה לפני הבישול.)
מחממים מחבת צלייה בתנור במשך 10 דקות. ללטף את המדפים של כבש יבש עם מגבות נייר מעיל קלות עם שמן זית.
מניחים את המדפים בשר בצד למטה במחבת. צלוי 15 עד 20 דקות או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר קורא 145 F עבור נדיר בינוני (הטמפרטורה תעלה על 10 כאשר הטלה הוא מחוץ לתנור).
להעביר את המדפים ללוח גילוף.
תן מנוחה במשך 10 דקות. חותכים בין הצלעות כדי להפריד את הצלעות להגשה.
מקשטים עם עשבי תיבול טריים.