המתכון ניו אורלינס" הטוב ביותר " גאמבו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 787 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך פתיתי פטרוזיליה, קישורי נקניק בשר, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: ניו אורלינס גאמבו, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes).
הוראות
1
בסיר 8 ליטר, מחממים 6 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
אטריות ריגטוני מיובשות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
3
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 1 שעה, ערבוב מדי פעם. מערבבים בנקניק. כיסוי ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4
בינתיים, בסיר 2 ליטר כבד, שמן חום על חום גבוה. מערבבים בקמח; להפחית את החום בינוני. מבשלים 15 עד 20 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא חום כהה; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת קורקבנים עד מעורבב. מערבבים 4 כוסות מים חמים, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן. מערבבים במיה, בשר סרטנים, שרימפס וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
2 עד 3 כפיות מלח ים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
במיה
6
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו 5 עד 10 דקות או עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)