ניוקי פלורנטין גביני
גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת מונסטר, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוף פלורנטין זול, ניוקי מחבת גביני, ו מחבת ניוקי גביני.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 1 1/2-קדרה עם ספריי בישול. מבשלים תרד לפי הוראות החבילה; לנקז במסננת או מסננת גדולה. לחץ כדי להסיר לחות עודפת. תניח בצד.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמס חמאה.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים בקמח. בהדרגה מערבבים חצי וחצי. מערבבים בניוקי; חום לרתיחה.
הסר מהחום. מערבבים גבינות ואגוז מוסקט.
כפית על 2 כוסות של תערובת ניוקי לתוך תבשיל. למעלה עם תרד, ואז נשאר תערובת ניוקי. למעלה עם פרוסות עגבניות; מברשת עם שמן זית.
אופים על 30 דקות או עד תוסס משחימים על גבי ניוקי הוא מכרז.