קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ניוקי פלורנטין גביני

ניוקי פלורנטין גביני
גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת מונסטר, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוף פלורנטין זול, ניוקי מחבת גביני, ו מחבת ניוקי גביני.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. ספריי 1 1/2-קדרה עם ספריי בישול. מבשלים תרד לפי הוראות החבילה; לנקז במסננת או מסננת גדולה. לחץ כדי להסיר לחות עודפת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים בצל; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים בקמח. בהדרגה מערבבים חצי וחצי. מערבבים בניוקי; חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
הסר מהחום. מערבבים גבינות ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
5
כפית על 2 כוסות של תערובת ניוקי לתוך תבשיל. למעלה עם תרד, ואז נשאר תערובת ניוקי. למעלה עם פרוסות עגבניות; מברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ניוקיניוקי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
6
אופים על 30 דקות או עד תוסס משחימים על גבי ניוקי הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין