קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

ניוקי פלפל קלוי עם עגבניות, זיתים ומרורם

ניוקי פלפל קלוי עם עגבניות, זיתים ומרורם
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ניוקי פלפל קלוי עם עגבניות, זיתים ומרורם עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה מרשת מזון דורש שמן זית, פלפלים, תפוחי אדמה אדומים וזיתים גאטן. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 64%. מתכונים דומים: דג חרב מטוגן עם זיתים שחורים, עגבניות ומרורם, ניוקי עם עגבניות, בזיליקום וזיתים, ו ניוקי ריקוטה עם פטריות ומרורם.

הוראות

1
מכינים את בצק הניוקי. בסיר גדול, מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ 45 דקות. בעודם עדיין חמים, מקלפים ומעבירים דרך טחנת ירקות או רייסר על קרש פסטה נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ניוקיניוקי
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
2
מניחים את הפלפלים הקצוצים במגבת וסוחטים כדי לחלץ כמה שיותר נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
3
יוצרים באר במרכז תפוחי האדמה ומפזרים את כל הקמח בעזרת כל הקמח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מניחים את הביצה, המלח והפלפל הקצוץ במרכז הבאר ובעזרת מזלג מערבבים לקמח ותפוחי האדמה, ממש כמו להכין פסטה. לאחר ערבוב הביצה והפלפלים הקלויים, הביאו את הבצק יחד, לישה בעדינות עד שנוצר כדור. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד שהכדור יבש למגע.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו כ -2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מחממים את שמן הזית במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום בהיר, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים את הזיתים והעגבניות ומבשלים 3 דקות. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
9
מחלקים את הבצק ל -4 כדורים. מקמחים את הלוח ומגלגלים כל כדור לחבל בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
חותכים את החבל לחתיכות באורך 1 אינץ ' ונותנים לחתיכות להתייבש מעט לפני העיצוב.
11
מגלגלים את החלקים בשיני המזלג כדי לבסס את הצורה הקלאסית. חוזרים על הפעולה עם יתרת בצק הניוקי. זרוק את הניוקי, 10 עד 15 בכל פעם, למים רותחים ובשל עד שהם צפים אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
מוציאים בעדינות בעזרת כף מחוררת ומוסיפים לתבנית עם הזיתים והעגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מוסיפים את מיורן. לזרוק עד מצופה על אש בינונית, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
14
מניחים בקערה חמה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירות נהדרות עבור ניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריג 'ולפסנג סוצ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.