קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

ניוקי תרד

ניוקי תרד
ניוקי תרד הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 676 קלוריות. מתכון זה מ מזוןרשת דורשת תרד לתינוק, יין לבן, בצל וביצה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ניוקי תרד (ניוקי ורדי), ניוקי תרד, ו ניוקי תרד.

הוראות

1
לניוקי: בסיר ציר גדול על אש גבוהה מרתיחים את תפוחי האדמה, המלח, השום המרוסק והבצל הקצוץ גס עד שתפוחי האדמה רכים במזלג, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ניוקיניוקי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים ומחזירים לסיר כדי לאפשר למים להתבשל, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בינתיים, במחבת מטגנת קטנה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ומחממים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את קוביות הבצל ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום הטחון ומטגנים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
6
מוסיפים את התרד ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהתרד נבול, 5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מניחים את התערובת במסננת מונחת מעל קערה כדי לתפוס את הנוזלים כשהיא מתנקזת, ומפעילים לחץ בעדינות כמה פעמים כדי להאיץ את הסרת הנוזלים. שמור 1/2 כוס נוזל.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
כאשר תפוחי האדמה יבשים מעט מקורר, לחתוך אותם בערך לעבור דרך טחנת מזון או ריקר. הניחו בצד. (טיפ של גיא: לאחר שחית את תפוחי האדמה, מורחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומאפשרים להם להתייבש עוד יותר כדי להסיר לחות).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
10
בקערת מעבד מזון המצוידת בלהב התחתון, מוסיפים את התרד המסונן, הדופק למחית, ואז מוסיפים את הביצה והחלמון, הקמח, אגוז המוסקט והפרמזן. דופק עד לערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מניחים לקערה גדולה ומקפלים בעדינות את תפוחי האדמה המתובלים, תוך ערבוב עדין עד לאיחוד. יהיה לך בצק רך מאוד. הופכים על לוח מקומח קלות ומגלגלים לנחש בעובי 1 1/2 אינץ'. מאבקים את הבצק קלות בקמח וחותכים לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מגלגלים כל חלק בעדינות עם האגודל ומשאירים כניסה קטנה בצד 1 של הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
מניחים את הניוקי המוגמר על תבנית אפייה מקומחת קלות ומרופדת בנייר אפייה. (טיפ של גיא: אם יש לכם זמן, תנו לניוקי לנוח במקרר או במקפיא עד שהוא מתקרר לפני הבישול. זה יעזור לניוקי להחזיק את צורתו טוב יותר).
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
ממלאים סיר ציר גדול 3/4 מלא במים, מניחים על אש גבוהה, מוסיפים 1 כף מלח כשר ומביאים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
בינתיים, לרוטב: נגבו את אותה התבנית בה התבשל התרד והניחו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
מוסיפים 3 כפות חמאה וממיסים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
17
מוסיפים את פתיתי השום והצ ' ילי ומבשלים 1 עד 2 דקות. מתפיחים עם היין, מצמצמים למשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
מוסיפים את הציר, נוזל התרד השמור, חצי וחצי והגבינה ומצמצמים 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
19
מוסיפים את הפלפל, העגבניות ו -2 כפות החמאה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20
כשהרוטב מוכן מוסיפים את הניוקי למים הרותחים ומבשלים 3 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
21
מוציאים, מסננים ומניחים לנוח 5 דקות.
22
מוסיפים לרוטב ומקשטים בפרמזן וזילוף שמן זית כתית מעולה. הקפיאו כל שאריות ניוקי לארוחה מאוחרת יותר.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ניוקיניוקי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוז בייבי תרדארוז בייבי תרד5(חוֹרֶף)חמאה, מחולקתחמאה, מחולקת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1זנים של פטריותזנים של פטריות3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח, בתוספת קמח ספסלקמח, בתוספת קמח ספסל11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4ציפורןשום, קלוף ומרוסק, בתוספת 4 ציפורן, טחוןשום, קלוף ומרוסק, בתוספת 4 ציפורן, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולה, לקישוטשמן זית כתית מעולה, לקישוט1בצל, קלוף, 1/2 קצוץ גס ו 1/2 חתוך לקוביות קטנותבצל, קלוף, 1/2 קצוץ גס ו 1/2 חתוך לקוביות קטנות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר, מחולקפרמזן מגורר, מחולק3(חוֹרֶף)פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת6ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר, לקישוטפרמזן מגורר, לקישוט1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי צ'ילה אדומים כתושיםפתיתי צ'ילה אדומים כתושים1עגבניות רומא, זורעות וחותכות לקוביות 1/4 אינץעגבניות רומא, זורעות וחותכות לקוביות 1/4 אינץ680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה russetתפוחי אדמה russet11 קילו קישואים,גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה3(חוֹרֶף)1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.