ניוקי תרד הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 676 קלוריות. מתכון זה מ מזוןרשת דורשת תרד לתינוק, יין לבן, בצל וביצה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ניוקי תרד (ניוקי ורדי), ניוקי תרד, ו ניוקי תרד.
הוראות
1
לניוקי: בסיר ציר גדול על אש גבוהה מרתיחים את תפוחי האדמה, המלח, השום המרוסק והבצל הקצוץ גס עד שתפוחי האדמה רכים במזלג, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ניוקי
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים ומחזירים לסיר כדי לאפשר למים להתבשל, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בינתיים, במחבת מטגנת קטנה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ומחממים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את קוביות הבצל ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום הטחון ומטגנים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
6
מוסיפים את התרד ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהתרד נבול, 5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מניחים את התערובת במסננת מונחת מעל קערה כדי לתפוס את הנוזלים כשהיא מתנקזת, ומפעילים לחץ בעדינות כמה פעמים כדי להאיץ את הסרת הנוזלים. שמור 1/2 כוס נוזל.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
כאשר תפוחי האדמה יבשים מעט מקורר, לחתוך אותם בערך לעבור דרך טחנת מזון או ריקר. הניחו בצד. (טיפ של גיא: לאחר שחית את תפוחי האדמה, מורחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומאפשרים להם להתייבש עוד יותר כדי להסיר לחות).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
Ricer תפוחי אדמה
10
בקערת מעבד מזון המצוידת בלהב התחתון, מוסיפים את התרד המסונן, הדופק למחית, ואז מוסיפים את הביצה והחלמון, הקמח, אגוז המוסקט והפרמזן. דופק עד לערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
רוטב עגבניות Hunt's®
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מניחים לקערה גדולה ומקפלים בעדינות את תפוחי האדמה המתובלים, תוך ערבוב עדין עד לאיחוד. יהיה לך בצק רך מאוד. הופכים על לוח מקומח קלות ומגלגלים לנחש בעובי 1 1/2 אינץ'. מאבקים את הבצק קלות בקמח וחותכים לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מגלגלים כל חלק בעדינות עם האגודל ומשאירים כניסה קטנה בצד 1 של הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
דראגי פנינה לבנות
13
מניחים את הניוקי המוגמר על תבנית אפייה מקומחת קלות ומרופדת בנייר אפייה. (טיפ של גיא: אם יש לכם זמן, תנו לניוקי לנוח במקרר או במקפיא עד שהוא מתקרר לפני הבישול. זה יעזור לניוקי להחזיק את צורתו טוב יותר).
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.