נמס קלמטה זיתים, עגבניות וגבינה
הפשרה של זית קלמטן, עגבניות וגבינה נמשכת כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 474 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 25 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו זיתי קלמטן, בצל, פסטה רוטיני ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . הציון הזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עגבניות מיובשות ופסטו זית קלמטן , סלט אבטיח, עגבניות וזית קלמטן, ופסטת זית קלמטן, עגבניות וצלפים {20 דקות} .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה, מבשלים 8 עד 10 דקות עד לדרגת אל-דנטה ומסננים.
מחממים שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מטגנים בצל, ג'לפנו ופלפל ירוק עד שהבצל רך ושקוף. מערבבים פנימה עגבניות, יין וזיתי קלמטה. מבשלים 15 דקות. לזרוק פסטה עם רוטב עד לציפוי אחיד.
יוצקים לתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מפזרים גבינת פטה וגבינת צ'דר.
אופים 5 דקות בתנור שחומם מראש. הגדר את התנור להגדרת ברילר. צולים במשך 5 דקות, או עד שהציפוי זהוב ומבעבע.