נקניק סראנו, זית, פטה וטילים עם קרוסטיני תוצרת בית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו לעשות חזיר סראנו, זית, פטה & מגש רקטות עם קרוסטיני תוצרת בית בבית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם שאור, שמן זית, חזיר סראנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו נקניק סראנו ומזמביריו קרוסטיני, סלט פטה אפרסק, בשר חזיר עם רוטב שמן זית פירותי, ו Crostini עם פירה אפונה, רקטה & שעועית רחבה.
הוראות
Crostini צריך להיעשות לא יותר מ 15 דקות מראש. פורסים את הלחם בעובי ומברישים מעט שמן זית.
מחממים מחבת מחבת וגריל את הלחם בקבוצות עד שהחצאים מסומנים היטב ומושכים על ידי הגריל, והקרביים עדיין רכים.
לעטוף את החזיר על המגש הגדול ביותר יש לך לא להניח אותו שטוח, לאפשר לו להתנפח מעט. לשבור את הפטה ביד לתוך גושים לא סדירים בערך בגודל של אגוז, ואז נקודה על החזיר. מניחים באופן אקראי את הזיתים על הבשר ומניחים בזהירות את הרקטה על פני המגש. ממש לפני שהאורחים שלכם נכנסים, טפטפו בזהירות על מעט שמן זית ואחריו הדבש.
מניחים את הקרוסטיני על מגש נפרד או בקערה, ומגישים לצד הסלט ליד השולחן.