נקניק תרד ממולאים פגזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו נקניק ותרד ממולאים פגזים, נקניק ותרד ממולאים פגזים ליום ראשון, ו סקווש תרד ונקניקיות ממולאים פגזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקליפות הממולאות: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאות
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את קליפות הפסטה ומבשלים עד רק מעט מתרכך אבל עדיין מוצק, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
טפטוף עם שמן זית וזורק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
5
מחממים את שמן הזית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו בכפית עץ, עד להשחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
9
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד מחומם דרך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תרד
פלפל
מלח
10
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין.
11
מערבבים את תערובת התרד, ריקוטה, 1 כוס מוצרלה, פרמזן, פטרוזיליה ו 1 כפית מלח בקערה. דברים כל פגז עם כ 2 כפות של המילוי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
תרד
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מחממים התנור ל 350 מעלות F. הפוך את רוטב הגבינה: להמיס את החמאה עם השום בסיר בינוני על חום בינוני. כאשר החמאה מתחילה קצף, מוסיפים את הקמח ומקציפים כל הזמן עד מוזהב קלות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
חמאה
שום
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
תנור
13
מוסיפים את החלב והשמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שהרוטב עבה מספיק כדי לכסות כף, 2 עד 3 דקות.
מברשת 9 על 13 אינץ ' אפייה צלחת עם שמן זית ויוצקים על שני שלישים של רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
16
מוסיפים את הקליפות הממולאות ואת החלק העליון עם רוטב הגבינה שנותר. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות. Uncover and top with the marinara sauce and the remaining 1 cup mozzarella; continue baking until the sauce is bubbly, 15 to 20 more minutes.