קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

נקניקיות ארוחת בוקר, פטריות, וגלילי צ'דר

נקניקיות ארוחת בוקר, פטריות, וגלילי צ'דר
מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, טימין, חרדל דיז' ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות), לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות), ו מאפינס ארוחת בוקר צ'דר נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת שאינה מקל על חום גבוה בינוני, ואז לצרוב נקניקיות ארוחת בוקר עד חום מכל הצדדים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר נקניקיות אבל להשאיר את השומן הנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות וקורנית ומבשלים עד שפטריות ישחררו את הנוזל שלהם, הנוזל התאדה, ופטריות רק מתחילים חום, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
6
לאחר תערובת הפטריות התקררה, להסיר טימין העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מערבבים תערובת פטריות עם גבינה מגוררת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מרדדים פאף pasty ולחלק 10 מלבנים בגודל שווה. מחלקים תערובת פטריות וגבינה בין מאפה, ומשאירים צד אחד של כל מאפה חשוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
מברישים את המאפה החשוף עם ביצה מוכה ואז מניחים נקניק על תערובת הפטרייה ומגלגלים מאפה סביב נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מניחים את כל לחמניות הנקניק על נייר אפייה מכוסה, ואז מברשת עם ביצה מוכה הנותרים ומפזרים פלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים עד מאפה הוא נפוח וזהוב חום, על 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מגישים חם עם חרדל לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו