נקניקיות ופירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות מחית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא חמאה, תפוחי אדמה מזהב יוקון, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו נקניקיות טבעוניות ומחית פחמימות נמוכה! (Bangers & Mash), נקניקיות ופירה, ו נקניקיות ופירה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים.
הוסף 1 כף. מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, 20 עד 25 דקות.
ניקוז, להחזיר תפוחי אדמה לסיר, ומחית עם חמאה.
מערבבים בחלב וחרדל. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי כדי להתחמם.
נקניקיות זין בכל רחבי עם מזלג. שמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה; נקניקיות חומות משני הצדדים, על 5 דקות.
מוסיפים בצל למחבת ומטוגנים עד שהתרככו, כ -3 דקות.
מוסיפים קמח ו saut 1 דקה. לאט לערבב מרק לבשל, לטאטא, עד הרוטב התעבה, על 3 דקות; העונה עם 1/2 כפית. מלח. להחזיר נקניקיות למחבת, לכסות, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד נקניקיות מחוממות דרך, על 5 דקות. פרוסה ומגישים מעל פירה, עם חרדל נוסף לטבילה.