לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תבשיל עדשים נקניק. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 265 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל קאיין, מלח, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל עדשים ונקניקים, תבשיל עדשים ונקניקים, ו תבשיל עדשים עם נקניק.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים את הקילבסה, הגזר, הסלרי, הבצל והשום בשמן עד שהירקות כמעט רכים, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את המים, תפוחי האדמה, המרק, העדשים, המלח, הכמון והקאיין; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
נקניקייה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עדשים
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה