נקניקיות חזיר תוצרת בית של רייצ'ל אלן עם קולקאנון ורסק תפוחים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מלח ופלפל, אונקיות כרוב, שמן חמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: נקניקיות חזיר תוצרת בית עם Colcannon ורסק תפוחים, תבשיל האירי של רייצ'ל אלן, ו מרק דגים Ballycotton של רייצ'ל אלן.
הוראות
1
מערבבים יחד את החזיר, פירורי לחם, ביצה, שום ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. מטגנים מעט מהתערובת במחבת עם מעט שמן זית או חמניות כדי לראות אם התיבול טוב.
מחלקים את התערובת לשנים עשר מנות ומעצבים כל אחד לנקניקיה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
3
מניחים על תבנית אפייה או צלחת ומניחים בצד עד שאתה רוצה לבשל אותם. (מצמרר אותם ליום במקרר הוא בסדר, או שאתה יכול להקפיא אותם.)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
כדי להפוך את colcannon: לבשל את תפוחי האדמה, מכוסה, במים מלוחים רותחים במשך 10 דקות. לאחר מכן לנקז שלושה רבעים של המים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עם המכסה על עוד 20 עד 30 דקות עד מבושל. מבחן באמצעות שיפוד או להרגיש עם האצבעות שלך; להימנע דקירה תפוחי אדמה עם סכין כי זה יגרום להם להיפרד. כאשר מבושלים, לנקז את כל המים הנותרים, לקלף, ומחית עם 1/4 כוס החמאה תוך כדי חם. אני בדרך כלל מחזיק את תפוחי האדמה במזלג ומקלף בסכין אם הם חמים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
בינתיים, לבשל את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
6
חותכים את הכרוב לרבעים, ואז לחתוך את הליבה. דק לחתוך את הכרוב על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
7
מחממים סיר, מוסיפים את שאר 1/4 כוס חמאה, מים, ואת הכרוב פרוס. לזרוק על חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות, עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הוסף לתפוחי האדמה, ולאחר מכן להוסיף את רוב החלב החם והפטרוזיליה, שמירה על חלק מהחלב בחזרה במקרה שאתה לא צריך את כל זה. מתבלים לטעום ולהכות עד שמנת חלקה, הוספת חלב יותר במידת הצורך. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להפוך את רסק התפוחים ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
שים את התפוח בסיר קטן עם המים. מכסים ומבשלים על חום עדין (מערבבים מדי פעם) עד שהתפוח נשבר לדייסה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים סוכר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1
מחממים מחבת על אש נמוכה עד בינונית, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים בעדינות את הנקניקיות במשך 12 עד 15 דקות, עד להזהבה מכל הצדדים ומבשלים מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים