נקניקיית עוף איטלקית מתוקה ומרק טורטליני
נקניקיית עוף איטלקית מתוקה ומרק טורטליני עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 188 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, עגבניות, אל פרסקו כל נקניקיית העוף הטבעית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מרק נקניק איטלקי עם טורטליני, מרק טורטליני איטלקי עם נקניק, ו מרק טורטליני נקניק איטלקי.
הוראות
מחממים תנור הולנדי עם 1/2 כפית שמן לציפוי ומקפיצים נקניקיית עוף עד להשחמה והחום הפנימי הוא 165 מעלות.
מוציאים מהתבנית ופורסים לחתיכות קטנות ומניחים בצד.
בינתיים טוחנים דק את שיני השום.
מחממים את שארית השמן במחבת, מוסיפים שום ומקפיצים למשך 30 שניות, מערבבים פנימה יין ומרק ומביאים לרתיחה. מבשלים כ -2 דקות ואז מוסיפים טורטליני. מבשלים עוד 5 דקות ואז מערבבים פנימה תרד ועגבנייה. מבשלים עד שהתרד נבול, 2 דקות.
מחזירים למרק חתיכות נקניק מוקפצות, מבשלים 5 דקות נוספות מוסיפים את החמאה ומגישים כשהחמאה נמסה.