קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

סאני'ס תפוחים ברוטב קרמל חמאת בוטנים

סאני'ס תפוחים ברוטב קרמל חמאת בוטנים
צריכים ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? סאני'ס תפוחים ברוטב קרמל חמאת בוטנים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. תמורת 51 סנט למנה, מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 255 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 116 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, קמח, שמן בוטנים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סאני'ס תפוחים עם רוטב קרמל חמאת בוטנים, תפוחי עץ, צ'דר ובייקון ברוטב קרמל, ומטבל קרמל תפוחים חמאת בוטנים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מערבבים את הרטוב: בקערה מערבבים יחד את התפוחים, הסוכרים, תבלין פאי הדלעת, פלפל אנגלי ואגוז מוסקט. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
לשימור,לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את היבשים: בקערה גדולה מוסיפים קמח וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
משכו אותו: יוצרים גומה במרכז הקערה מהחומרים היבשים וטורפים פנימה את הבירה עד לאיחוד. זה צריך להיות מעט יותר עבה מבלילת הפנקייק. מקפלים בעדינות את תערובת התפוחים ונותנים לה לנוח 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מטגנים את הלביבות: בסיר גדול מביאים את טמפרטורת השמן ל-360 מעלות צלזיוס, כך שכאשר מוסיפים את הלביבות, הטמפרטורה עומדת על 350 מעלות צלזיוס. לאחר שהשמן מוכן, בעזרת כף גלידה קטנה או כף גדולה, מורידים בעדינות את הלחמניות. בצק לתוך השמן בקבוצות. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים, הופכים פעם אחת, כ-4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
7
מגישים עם רוטב קרמל חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
8
ממיסים את הסוכר: במחבת על אש בינונית מוסיפים את הסוכר החום ומניחים לו להמיס תוך כדי טריפה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
ממיסים את החמאה: לאחר שנמסה מוסיפים את החמאה וטורפים ללא הרף תוך כדי ההמסה עד שהכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים את השמנת: מכבים את האש ויוצקים באיטיות את השמנת הכבדה תוך כדי הקצפה עד לקבלת מרקם חלק. (אל תקבל מכה מהנתז!)
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומדליקים את האש בחזרה לנמוכה כדי לעזור לה להימס לתוך רוטב הקרמל תוך כדי הקצפה של קצת פחות מדקה.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מסירים מהאש, מגישים חם.

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בירה (Coronita הוא בגודל המושלם!)בירה (Coronita הוא בגודל המושלם!)55אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה55אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה1stick2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו125אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1196 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, בטמפרטורת החדרשמנת כבדה, בטמפרטורת החדר15ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר110אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר110אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר2כדי 3 שריטות של אגוז מוסקט טרי על raspכדי 3 שריטות של אגוז מוסקט טרי על rasp129אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)15ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן בוטנים לטיגון עמוקשמן בוטנים לטיגון עמוק1(יכול להיות או להרחיק)גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'2סבתא סמית או תפוחים טעים זהוב, קלופים, cored וקצוץסבתא סמית או תפוחים טעים זהוב, קלופים, cored וקצוץ