סאני'ס תפוחים ברוטב קרמל חמאת בוטנים
צריכים ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? סאני'ס תפוחים ברוטב קרמל חמאת בוטנים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. תמורת 51 סנט למנה, מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 255 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 116 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, קמח, שמן בוטנים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סאני'ס תפוחים עם רוטב קרמל חמאת בוטנים, תפוחי עץ, צ'דר ובייקון ברוטב קרמל, ומטבל קרמל תפוחים חמאת בוטנים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים את הרטוב: בקערה מערבבים יחד את התפוחים, הסוכרים, תבלין פאי הדלעת, פלפל אנגלי ואגוז מוסקט. לְהַפְרִישׁ.
מערבבים את היבשים: בקערה גדולה מוסיפים קמח וקורט מלח.
משכו אותו: יוצרים גומה במרכז הקערה מהחומרים היבשים וטורפים פנימה את הבירה עד לאיחוד. זה צריך להיות מעט יותר עבה מבלילת הפנקייק. מקפלים בעדינות את תערובת התפוחים ונותנים לה לנוח 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מטגנים את הלביבות: בסיר גדול מביאים את טמפרטורת השמן ל-360 מעלות צלזיוס, כך שכאשר מוסיפים את הלביבות, הטמפרטורה עומדת על 350 מעלות צלזיוס. לאחר שהשמן מוכן, בעזרת כף גלידה קטנה או כף גדולה, מורידים בעדינות את הלחמניות. בצק לתוך השמן בקבוצות. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים, הופכים פעם אחת, כ-4 דקות בסך הכל.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מגישים עם רוטב קרמל חמאת בוטנים.
ממיסים את הסוכר: במחבת על אש בינונית מוסיפים את הסוכר החום ומניחים לו להמיס תוך כדי טריפה.
ממיסים את החמאה: לאחר שנמסה מוסיפים את החמאה וטורפים ללא הרף תוך כדי ההמסה עד שהכל חלק.
מוסיפים את השמנת: מכבים את האש ויוצקים באיטיות את השמנת הכבדה תוך כדי הקצפה עד לקבלת מרקם חלק. (אל תקבל מכה מהנתז!)
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומדליקים את האש בחזרה לנמוכה כדי לעזור לה להימס לתוך רוטב הקרמל תוך כדי הקצפה של קצת פחות מדקה.