קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סאני בגריל כדי לצנן סלט

סאני בגריל כדי לצנן סלט
אם יש לכם חומץ תפוחים, מלח ופלפל כשרים, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. , שהוא מוצק. נסו שרימפס בגריל של סאני עם רוטב ברביקיו 1-2-3 של סאני, קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש, ו סלט עוף בגריל ברוטב חריף של סאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסלט: להכין את החומרים לגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
חותכים את הגזר לחצאים שווים באורך. לאחר מכן חותכים את הקצה הקטן יותר של הגזר לרביעייה לאורך והמחצית הגדולה לשש או שמיניות. המפתח הוא להפוך את החניתות בערך באותו גודל. בשורה את גזר מוכן, תירס ופרוסות אננס על מגש טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
שמן זיתשמן זית
גזרגזר
תירסתירס
3
מפזרים את כל עם קמצוץ או שניים של מלח וכמה טחינה של פלפל. הפוך את טבעות האננס וחזור על התהליך עבורם בלבד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
פלפלפלפל
מלחמלח
4
להתגלגל ולנענע את השאר כדי לצפות אותם במלואם.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
5
גריל את החומרים מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מחממים את המנגל או מחבת הגריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
7
מניחים את הגזרים, תירס, אננס טבעות ישירות על הגריל. תשתמש במלקחיים כדי לטפל בגריל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
גזרגזר
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
8
לגלגל ולהפוך את הירקות עד ההעדפה האישית שלך עבור doneness, מושך כל אחד מעל למגש כאשר נעשה. הגזרים הם הטובים ביותר כאשר חרוך, קרמל וקצת פריך על הקצוות, 10 עד 12 דקות. תירס הוא טרי נהדר, אז פשוט ללכת על צבע מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל. האננסים הם הטובים ביותר כאשר חרוך מעט, אבל עדיין עסיסי, על 6 דקות בסך הכל, מרפרף פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ירקירק
גזרגזר
תירסתירס
גלולגלול
9
מערבבים את מרכיבי הסלט. כאשר הסחורה בגריל הם כל מגניב מספיק כדי להתמודד, קוצצים את הגזר, אננס לקצץ את הגרעינים את התירס.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
גזרגזר
תירסתירס
10
מוסיפים לקערה יחד עם בצל ירוק, סלרי ומלפפון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מלפפוןמלפפון
סלריסלרי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
עבור ויניגרט: בקערה בינונית, מוסיפים את מיץ האננס, חרדל, חומץ תפוחים, סוכר ועשן נוזלי ומקציפים עד בשילוב. המשך להקציף בקפדנות תוך לשפוך לאט את שמן הזית לתוך הקערה עם היד השנייה שלך, או בעזרת חבר, נחמד שיש להם במטבח! לטעום את ויניגרט העונה עם קמצוץ של מלח וכמה טחנות של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
מיץ אננסמיץ אננס
פלפל שחורפלפל שחור
עשן נוזליעשן נוזלי
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
חרדלחרדל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
תלביש את הסלט.
13
יוצקים את ויניגרט על הקערה ואז בעדינות לזרוק באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
14
מגישים טמפרטורת חדר או מקורר.