קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סבונים ממולאים בסרטנים עם רוטב יין לבן

סבונים ממולאים בסרטנים עם רוטב יין לבן
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 152 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבעולי פטרוזיליה, שמנת כבדה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: דג סול ממולא סרטנים, סוליית בשר ממולא סרטן, ו דג מלוח ממולא סרטן חריף.

הוראות

1
למילוי: ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
מפזרים את הקמח, מערבבים למעייל את השאלוט, ומבשלים עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
להקציף את היין ומבשלים עד התערובת צמצמה מעט מעובה, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להקציף כל הזמן, לאט לשפוך את השמנת ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל עד שהרוטב התעבה והפחית בכשליש, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את בשר סרטנים, עירית, גרידת לימון, מיץ לימון, מלח ופלפל עד בשילוב (התערובת צריכה להיות עבה).
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בשר סרטניםבשר סרטנים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית חסינת חום ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את המים, היין, שאלוט, גזר, סלרי, פטרוזיליה ומלח נמדד במחבת ישרה גדולה עם מכסה הדוק ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הנוזל הלא חוקי צמצם בשליש ואת הטעמים פיתחו, כ -20 דקות.בינתיים, מניחים את הפילה הבלעדית בשכבה אחת על משטח עבודה ומתבלים קלות בשני הצדדים עם מלח ופלפל לבן. מחלקים את מילוי הסרטן הצונן בין פילה הדגים, להפיץ אותו לתוך שכבה דקה, אפילו לאורך כל פילה ולהשאיר גבול 1/4 אינץ'. החל בקצה העבה יותר, להפשיל כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
פילה יחידפילה יחיד
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
סרטןסרטן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים את פילה מתגלגל בצד התפר למטה בתבנית אפייה רדודה, לכסות את המנה עם ניילון לעטוף, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
יוצקים את הנוזל הלא חוקי דרך המסננת השמורה ולהשליך את התוכן של המסננת. להחזיר את הנוזל הלא חוקי למחבת, להביא אותו רתיחה חשופה על חום גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך. שמור את המסננת ואת הקערה בינוני heatproof לשימוש מאוחר יותר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים את פילה מגולגל בצד התפר למטה בנוזל הלא חוקי ולכסות את המחבת. לחלוט ב מבשלים נמוך עד הדג הוא אטום ומוצק למגע, על 18 עד 20 דקות. בינתיים, לשטוף ולייבש את צלחת אפייה רדודה ולהניח אותו בצד.באמצעות מרית שטוחה, בזהירות להעביר את הדג לתבנית אפייה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
יוצקים את הנוזל הלא חוקי דרך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
יוצקים 1/2 כוס של הנוזל המתוח לתבנית האפייה. מכסים בנייר אלומיניום ומניחים בתנור כדי להתחמם. קו צלחת עם מגבות נייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
יוצקים 1 כוס של נוזל בלתי חוקי מתוח לסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. (אם יש לך פחות מ 1 כוס של נוזל ציד בלתי חוקי שמאל, להוסיף מספיק מים כדי להפוך 1 כוס.) להרתיח עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס, על 4 דקות. בינתיים, מערבבים את החמאה והקמח יחד בקערה קטנה עד שנוצר משחה חלקה; להפריש.הפחת את החום מתחת לנוזל הציד עד בינוני. בעוד לטאטא, לאט להוסיף את השמנת ולאחר מכן להתבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב מעילה את החלק האחורי של כף יש מופחת 1 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
להקציף בתערובת קמח חמאה ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד תערובת החמאה הוא משולב ואת הרוטב התעבה, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את מיץ הלימון. לטעום את הרוטב ואת העונה עם מלח ופלפל כמו needed.To לשרת, כפית 2 כפות של הרוטב על צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מניחים paupiette אחד על צלחת מרופדת מגבת כדי להסיר את הלחות העודפת, ואז למקם את הרוטב. חזור עם הפאופייטות שנותרו. לטפטף באופן שווה את הרוטב שנותר מעל paupiettes ומקשטים כל אחד עם 2 חתיכות מוצלבות של צ ' ייב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

1( חצילים)גזר, קלוף דק פרוסגזר, קלוף דק פרוס1( חצילים)גבעול סלרי, פרוס דקגבעול סלרי, פרוס דק1616 (2 אינץ') צ'ייב, לקישוט16 (2 אינץ') צ'ייב, לקישוט3(חוֹרֶף)עירית קצוצה דקעירית קצוצה דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1(יכול להיות או להרחיק)מלח כשר, ועוד לתיבולמלח כשר, ועוד לתיבול2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי11 קילו קישואים,גרידת לימון מגוררת דק (בערך 1 לימון בינוני)גרידת לימון מגוררת דק (בערך 1 לימון בינוני)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גוש crabmeat, הרים עבור פגזים, עודפי מים סחוט החוצה (לא לשטוף)גוש crabmeat, הרים עבור פגזים, עודפי מים סחוט החוצה (לא לשטוף)6גבעולי פטרוזיליה איטלקיים טרייםגבעולי פטרוזיליה איטלקיים טריים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלות קצוצות דק (מבערך 1 שאלות)שאלות קצוצות דק (מבערך 1 שאלות)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בלעדי petrale skinless (כ 1 1/2 עד 2 ק פילה בלעדי petrale skinless (כ 1 1/2 עד 2 ק " ג)3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.