סהרונים אגוזי לוז
אם יש לכם אבקת סוכר, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה, ו גלידת אגוזים ללא חלב עם עוגיות אגוזי לוז ללא דגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או במעבד מזון, להכות או מערבולת חמאה, 1/3 כוס אבקת סוכר, וניל, הקמח, 1/2 כפית קינמון, ואבקת האפייה עד חלקה מעורבב היטב. מערבבים באגוזי לוז.
לעצב בצק לתוך כדורי 3/4 אינץ', באמצעות האצבעות שלך, לגלגל כל אחד לתוך חבל 1 1/2 אינץ ' מחודדות נקודות בקצוות. על גיליונות אפייה מרופדים בחמאה או בבישול קלף בגודל 12 על 15 אינץ', יוצרים כל חבל לסהר.
אופים עוגיות בתנור 300 עד זהב חיוור, 20 עד 25 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
בואו להתקרר על גיליונות במשך 5 דקות.
בקערה רדודה, לערבב הנותרים 1 1/3 כוסות אבקת סוכר עם הנותרים 2 כפיות קינמון. בעדינות להפוך עוגיות חמות בתערובת אבקת סוכר, כמה בכל פעם, ולאחר מכן להגדיר על מדפים להתקרר. כאשר מגניב, עוגיות מעיל שוב עם תערובת אבקת סוכר.