סוליה ותרד אפויים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 390 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -18 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת צ'דר, פילה סוליה, שקדים פרוסים ומלח. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . עם ציון ספונקולרי של 66% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סול אפוי ממולא תרד , סול אפוי ממולא תרד וסוליה אפויה ממולאת תרד .
הוראות
1
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה. בינתיים, בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג'יו הם בחירה מצוינת עבור Sole. למרות שפירות ים שונים בהחלט יכולים לדרוש יינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך ובהיר או יין לבן מבעבע יעשו את העבודה ולא יטביעו טעמים עדינים. ה-Bodega Chacra Treinta y Dos Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 100 דולר לבקבוק.
Bodega Chacra Treinta y Dos Pinot Noir
Chacra Treinta y Dos הוא יין כרם יחיד, העשוי מכרמים עתיקים שנשתלו בשנת 1932 על אדמה מרובדת חימר, חול וחלוקי נחל. היינות המובנים ביותר מבין כל היינות של צ'אקרה, Chacra Treinta y Dos, מיועדים ליישון. המאפיינים הרכים והטאנינים הקטיפתיים שלו, לעומת זאת, הופכים אותו לשתיה בגיל צעיר יותר. האדום הזה מאזן תבלינים קלוי ומסקיט עם אופי פרי הדובדבן המרוח, שנותר רענן באמצעות הגימור בעל גוון המינרלי.