קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סוליית לימון אפויה ממולאת

סוליית לימון אפויה ממולאת
ניתן להכין את סוליית לימון אפויה אפויה בתוך כ-50 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-90 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 804 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. תמורת $10.36 למנה, מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש חמאה, צדפות ים, סול לימון ומלח ופלפל. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67%. מתכונים דומים: סול אפוי ממולא תרד, סול אפוי ממולא תרד וסוליה אפויה ממולאת תרד.

הוראות

1
במחבת גדולה מחממים את החמאה והשמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד צדפות ים, קצוצות1/2 פאונד צדפות ים, קצוצות
תערובת תיבול פירות יםתערובת תיבול פירות ים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כפיות תערובת תיבול פירות ים (מומלץ: Old Bay)1 1/2 כפיות תערובת תיבול פירות ים (מומלץ: Old Bay)
2
מוסיפים את הבצל, הקישואים והפטריות. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהירקות מתרככים ומשחימים קלות, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ושרימפסושרימפס
1/2 פאונד קטן ("בגודל סלט") שרימפס קלוף ומפורק (אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)1/2 פאונד קטן ("בגודל סלט") שרימפס קלוף ומפורק (אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
("בגודל סלט") שרימפס קלוף ומפורק (אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)("בגודל סלט") שרימפס קלוף ומפורק (אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
("גודל סלט")("גודל סלט")
3
מוסיפים את הצדפות, השרימפס ותיבול פירות הים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שפירות הים רק מבושלים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מסירים מהאש.
5
מוסיפים את פירורי הקרקר ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן להכין את המלית עד יום אחד קדימה ולשמור במקרר. שאריות מלית אפשר להקפיא. להביא לטמפרטורת החדר או להוריד את הצינון במיקרוגל לפני מלית הדג.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
6
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מברישים תבנית זכוכית גדולה בנדיבות בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
8
מתבלים את פילה הדג משני הצדדים במלח ופלפל. מסדרים 4 מהפילטים בתבנית האפייה. מכסים במלית, דוחסים אותה פנימה לקבלת שכבה אחידה ומעלים את הפילטים שנותרו. אם חלק ממלית פירות הים נשפכת החוצה לתוך המנה, זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגיםפילה דגים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מברישים את הדג בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהדג אטום בחלקו העבה ביותר והמלית מחוממת, 20 עד 30 דקות, תלוי בעובי הדג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מקשטים בפלחי לימון לסחיטה מעל הדג.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסול. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.