קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

סולית ממולא עם זעפרן: Sogliole Ripiene

סולית ממולא עם זעפרן: Sogliole Ripiene
סוליה ממולאת עם זעפרן: Sogliole Ripiene נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, עלה דפנה, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סולית ממולאת, פירות ים ממולאים סול, ו דג סול ממולא בשרימפס.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את ראשי הדגים ועצמות, בצל עם ציפורן, גזר, סלרי, עלה דפנה, פלפל, מלח ויין.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מים 1-ליטר ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 30 דקות, עד הנוזל מופחת על ידי קצת פחות מחצי. מסננים את הנוזל לסיר קטן וזורקים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מתבלים את הפילה היחיד במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה יחידפילה יחיד
4
להניח כמה עלי תרד בצד 1 של כל פילה. מחלקים את בשר הסרטנים באופן שווה בין ארבעת הפילה ומפיצים אותו על התרד. למעלה עם כמה צימוקים וצנוברים לגלגל כל פילה. מאובטח עם קיסם או חוט.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
5
במכתש ועלי, לשלב את גדילי הזעפרן עם הסוכר ולרסק יחד כדי ליצור משחה חולית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את פילה הבלעדית ממולאים ומבשלים מכל הצדדים עד חום זהוב בהיר, על 5 דקות. בינתיים, להביא את מרק הדגים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
הסר את חבילות הדגים לצלחת ולהוסיף את החמצה הרותחת, מגרד את החלק התחתון של מחבת ה "סאוט" עם כף עץ כדי להוציא את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את תערובת הזעפרן ואת הפרוסקו ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, לאט לאט, עד שהוא נספג כל. להחזיר את חבילות הדגים למחבת כדי להתחמם דרך, ולאחר מכן לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
זעפרןזעפרן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פטה מפוררתגבינת פטה מפוררת1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1גב שומן חזירגב שומן חזיר1גבעול סלריגבעול סלרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צימוקים זהובים, מיובשים במים חמים ומנוקזיםצימוקים זהובים, מיובשים במים חמים ומנוקזים113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר סרטן גושבשר סרטן גוש43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, תקוע עם 1 ציפורןבצל, תקוע עם 1 ציפורן6צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות קטנותחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות קטנות907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוליות דובר, פילה, ראשים ועצמות שמורותסוליות דובר, פילה, ראשים ועצמות שמורות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוסקו או יין מבעבע מתוק אחרפרוסקו או יין מבעבע מתוק אחר25גדילים ספרדיים או איטלקים זעפרןגדילים ספרדיים או איטלקים זעפרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו