סוליה ממולאת עם זעפרן: Sogliole Ripiene נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, עלה דפנה, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סולית ממולאת, פירות ים ממולאים סול, ו דג סול ממולא בשרימפס.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את ראשי הדגים ועצמות, בצל עם ציפורן, גזר, סלרי, עלה דפנה, פלפל, מלח ויין.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מים 1-ליטר ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 30 דקות, עד הנוזל מופחת על ידי קצת פחות מחצי. מסננים את הנוזל לסיר קטן וזורקים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מתבלים את הפילה היחיד במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פילה יחיד
4
להניח כמה עלי תרד בצד 1 של כל פילה. מחלקים את בשר הסרטנים באופן שווה בין ארבעת הפילה ומפיצים אותו על התרד. למעלה עם כמה צימוקים וצנוברים לגלגל כל פילה. מאובטח עם קיסם או חוט.
במכתש ועלי, לשלב את גדילי הזעפרן עם הסוכר ולרסק יחד כדי ליצור משחה חולית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את פילה הבלעדית ממולאים ומבשלים מכל הצדדים עד חום זהוב בהיר, על 5 דקות. בינתיים, להביא את מרק הדגים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחיד
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
8
הסר את חבילות הדגים לצלחת ולהוסיף את החמצה הרותחת, מגרד את החלק התחתון של מחבת ה "סאוט" עם כף עץ כדי להוציא את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את תערובת הזעפרן ואת הפרוסקו ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, לאט לאט, עד שהוא נספג כל. להחזיר את חבילות הדגים למחבת כדי להתחמם דרך, ולאחר מכן לשרת מיד.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.