סוליה ממולאת עם זעפרן: Sogliole Ripiene נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, עלה דפנה, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סולית ממולאת, פירות ים ממולאים סול, ו דג סול ממולא בשרימפס.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את ראשי הדגים ועצמות, בצל עם ציפורן, גזר, סלרי, עלה דפנה, פלפל, מלח ויין.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים מים 1-ליטר ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 30 דקות, עד הנוזל מופחת על ידי קצת פחות מחצי. מסננים את הנוזל לסיר קטן וזורקים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מתבלים את הפילה היחיד במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה יחיד
4
להניח כמה עלי תרד בצד 1 של כל פילה. מחלקים את בשר הסרטנים באופן שווה בין ארבעת הפילה ומפיצים אותו על התרד. למעלה עם כמה צימוקים וצנוברים לגלגל כל פילה. מאובטח עם קיסם או חוט.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בשר סרטנים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
5
במכתש ועלי, לשלב את גדילי הזעפרן עם הסוכר ולרסק יחד כדי ליצור משחה חולית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את פילה הבלעדית ממולאים ומבשלים מכל הצדדים עד חום זהוב בהיר, על 5 דקות. בינתיים, להביא את מרק הדגים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחיד
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריט
8
הסר את חבילות הדגים לצלחת ולהוסיף את החמצה הרותחת, מגרד את החלק התחתון של מחבת ה "סאוט" עם כף עץ כדי להוציא את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את תערובת הזעפרן ואת הפרוסקו ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, לאט לאט, עד שהוא נספג כל. להחזיר את חבילות הדגים למחבת כדי להתחמם דרך, ולאחר מכן לשרת מיד.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.