סולת קרמה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.35 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 362 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם סולת, ג'לטין, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו הלדו דה מא מרוז י קרמה (גלידת תירס-קרמן), סולת חלבה השנייה, ו סמולינן אופמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלבו ג ' לטין ומים בקערה קטנה והניחו להתרכך למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שלב את החלב, הסוכר והסולת בסיר בינוני והביא לרתיחה תוך ערבוב מתמיד בכף עץ. כשהתערובת מגיעה לרתיחה, מערבבים פנימה את הג ' לטין המרוכך והווניל. מניחים בצד להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מקציפים את השמנת לפסגות נוקשות בינוניות ומקפלים לתערובת הסולת, עובדים ב -3 קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
מרפדים את תבנית הצרור בבד גבינה לח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
Kugelhopf Pan
6
יוצקים את התערובת בצורה אחידה לתבנית ומכניסים למקרר עד ליציבות, בערך 2 עד 3 שעות.
7
פורמים על מגש, ממלאים את המרכז בפירות יער טריים ומגישים.