קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 42 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

צדפות ים צרובות עם Banyuls חומץ וסלט צ'יקורי

צדפות ים צרובות עם Banyuls חומץ וסלט צ'יקורי
אם יש לכם תפארת, מים, חומץ יין שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-42 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו צדפות ים צרובות על סלט כרוב אסייתי, צדפות צרובות עם סלט מנגו כרמלי, ו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן (מתכונים דומים).

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.