סופגניות דיפיטי שוקולד
סופגניות דיפיטי שוקולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-5 ומחירו 2 מנות.61 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1289 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן. גשו לסופר וקנו זיגוג, סוכריות שוקולד, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: סופגניות שוקולד צ'יפס אפויות עם גנאש שוקולד {ג' י-אף}, סופגניות אפויות בננה עם חמאת בוטנים ובייקון {סופגניות אלביס}, ו סופגניות שוקולד אפויות עם גנאש שוקולד ומפזרים.
הוראות
מחממים שמן בטיגון עמוק לכ-360 עד 375 מעלות צלזיוס.
מוציאים ביסקוויטים מהפחית. תקע חור בכל אחד עם האגודל. יוצרים אותם לסופגניות. זרוק אותם לתוך שומן חם חום אותם משני הצדדים עד שהם נעשו על 2 דקות בכל צד. אל תשכח להעיף לעתים קרובות.
לרוטב: ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר על אש נמוכה מאוד. מערבבים פנימה את הסוכר, לסירוגין עם החלב המתאדה, מערבבים היטב. מעלים את האש לבינונית ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתערובת הופכת סמיכה וקרמית, בערך 8 דקות. מערבבים פנימה את הווניל, מסירים את התבנית מהאש.
טובלים סופגניות מבושלות מיד בתערובת השוקולד לפני שהשוקולד מתחיל להתקרר.
להוסיף תוספת / תוספות על פי בחירתך.
מניחים את הסופגניות על צלחת ומגישים כשהשוקולד על הסופגניות מתייצב, כ -5 דקות.