אם יש לכם תמצית vanillan, מיץ תפוזים, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סופלה כתום, סופלה כתום, ו סופלה תפוז בטבור (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הסופלה: מחממים התנור ל 375 מעלות F בנדיבות חמאה צלחת סופלה 4 כוס. לעטוף את המנה עם צווארון קלף בחמאה (ראה מימין).
מרכיבים שתצטרך
חמאה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מפזרים בפנים עם סוכר ולנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סוכר
3
מערבבים את גבינת השמנת, גבינת עיזים, שידות תפוז ולימון ואת הוניל בקערה גדולה. הכה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה ורך, על 2 דקות. לנצח את החלמונים עד incorporated. (בשלב זה, התערובת יכולה להיות מכוסה בקירור עד 6 שעות; להביא לטמפרטורת החדר לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
גבינת עיזים
חלמון ביצה
וניל
כתום
לימון
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
כאשר מוכן לאפות, לשים את החלבונים ביצה בקערה גדולה והכה עם מיקסר על מהירות בינונית עד קצף. (ודא הקערה ומכות נקיות.) להגדיל את המהירות בינונית גבוהה בהדרגה להוסיף 6 כפות סוכר; להכות עד נוקשה מבריק.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנור
בלנדר
קערה
5
מערבבים שליש מהחלבונים לתוך תערובת הגבינה כדי להאיר אותו, ולאחר מכן לקפל בעדינות את השאר עד רק משולב. (זה בסדר אם כמה פסים של ביצה לבן להישאר.)
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
גבינה
6
מעבירים את התערובת למנה מוכנה ואופים במרכז התנור עד נפוח וזהב, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים את מיץ התפוזים, הדבש וקורט של מלח בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים עד מעובה מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להוסיף את המקטעים הכתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
3
הסר את הסופלה מהתנור והסר את קולר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מגישים מיד עם compote-סופלה יתחיל לשקוע לאחר כמה דקות.