סופלה זנגוויל.
ג'ינג'ר סופל, יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 148 קלוריות. אם יש לכם קינמון טחון, ג'ינג'ר טחון, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: סופלה זנגוויל עם קרם אנגלייז מייפל, עוגת זנגוויל עם ציפוי זנגוויל שמנת, ו חטיפי עוגיות ג'ינג'ר מ' ומ 'עם קרם חמאה ג' ינג'ר מ 'ומ'.
הוראות
מעיל 8 (6-אונקיה) מנות סופלה עם תרסיס בישול.
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר מגורען. הניחו בצד.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים קמח ו 2 כפות סוכר מגורען; לבשל 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד עם לטאטא. מוסיפים חלב בהדרגה; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה. מבשלים 2 דקות או עד מעט עבה, תוך ערבוב מתמיד עם לטאטא.
מסירים מהאש; מגניב 10 דקות.
מוסיפים מולסה ו -5 המרכיבים הבאים (דרך חלמונים), תוך ערבוב בקצף. הניחו בצד.
מניחים חלבוני ביצה בקערת ערבוב בינונית; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה 2 כפות שנותרו סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות (אל תגזימו). מקפלים בעדינות רבע תערובת חלבון ביצה לתערובת מולסה;מקפלים בעדינות את תערובת החלבון שנותרה. בעדינות כף תערובת לתוך מנות מוכן. בחדות להקיש מנות על הדלפק 2 או 3 פעמים לרמה.
מניחים כלים על תבנית עם נייר אפייה; מכניסים נייר אפייה לתנור.
אופים בחום של 375 למשך 25 דקות או עד שהם נפוחים ומתייצבים.
מפזרים כל סופל עם 1/2 כפית אבקת סוכר.